Stříbrný šíp dorazil do Prahy na Letnou a na Výstaviště. Podívejte se na fotky

V sobotu a v neděli 11. a 12. září jsme byli s autobusem Stříbrný šíp v Praze. V sobotu se na Letné konalo seniorské sportovní odpoledne s pétanque. V neděli jsme přijeli podpořit předvolební akci Pirátů a Starostů na Výstaviště. Podívejte se na fotky z obou akcí.

Sobotní sportovní odpoledne na Letné se moc vydařilo. Před zahájením se sice nad Prahou přehnal déšť, ale jinak bylo počasí i nálada skvělé. Pétanque si s námi přišla zahrát Olga Richterová z Pirátů a Roman Bělor ze STAN. Oba kandidují v Praze v nadcházejících volbách a oba mají hodně blízko i k našemu projektu Senioři na Palubě. Kromě známých tváří jsme přivítali i nováčky. Nanuky od nás dostali i naši náhodní sousedé, kteří vedle hráli softball.

Nedělní předvolební akce na pražském Výstavišti se konala s celou parádou. Kromě našeho autobusu Stříbrný šíp, čekal na diváky takzvaný Švindlbus – pojízdné muzeum Babišových švindlů. Rozdávali se nanuky. Na pódiu se střídali politici s muzikou a divadlem.

Náš kolega Jiří Gebert představil Stříbrný program Pirátů a Starostů a akci uzavřel písničkář Jaroslav Hutka.

Děkujeme všem, kteří dorazili a pomáhali obě akce připravit.