Košík lží

Doporučujeme si nejprve pustit toto pěkné video:

KOŠÍK LŽÍ

Stanové městečko ME ve vodním slalomu

LEŽ Nový uprchlický tábor v Praze dílem Pirátům!! A všechna naše média o tom samozřejmě mlčí!

Tohle je samozřejmě LEŽ jako věž.  Nejedná se o žádný uprchlický tábor. Fotografie byla pořízena v týdnu od 11.9. 2020 před konáním Mistrovství Evropy ve vodním slalomu, které se poté konalo ve dnech 18. a 19. září 2020. Stanový tábor byl po ME Evropy ve vodním slalomu odstraněn. Sloužil pouze pro účely závodu. Je běžnou praxí, že hlavní město Praha pravidelně pronajímá svůj pozemek na nejrůznější akce vodních sportů.

To, že se jedná o lež (hoax) potvrzuje také Hlídací pes či stránka hoax.cz

Markéta Gregorová

LEŽ Ve vedení Pirátů stojí muslimové

Piráty NEVEDE muslim. Evropskou pirátskou stranu (EPS) vede žena – Češka – Markéta Gregorová. EPS vznikla v roce 2014 zejména kvůli lepší spolupráci a koordinaci na kampani před volbami do Evropského parlamentu. Celosvětové sdružení pirátských stran (existující od roku 2006) vede zase Němec a Kanaďanka. Nikdo z nich není islámského vyznání, tedy není muslim/muslimka. Současně ale dodáváme, že Piráti nediskriminují lidi na základě jejich náboženského vyznání, ale jako politická strana se k žádnému náboženství nehlásí, ani ho neprezentují.

Tuto informaci potvrzují i Manipulátoři.cz

LEŽ  ,,Starším lidem nad 70 let odebrat řidičské průkazy pro lepší bezpečnost na silnici.“

Nejnovější novela silničního zákona nic o snížení bodové hranice pro mladé ani starší řidiče neobsahuje. Protože nic takového sněmovnou neprošlo, poslanci Pirátů nemohli takovou novelu navrhnout. A nikdy by nic podobného nenavrhovali.

LEŽ ,,Starším lidem nad 70 Let odebrat volební právo pro neschopnost správné volby.“

Naprostá lež. Omezování volebního práva by bylo přímo protiústavní.

LEŽ ,,Starším lidem nad 70 let doporučit nechat ve svém bytě bydlet mladé lidi a odejít do domova důchodců.“

Rozhodnutí s kým člověk žije má být svobodné. Proto máme propracovaný návrh na zefektivnění sociálního bydlení, které pomůže i starším občanům.

Odkaz na Události, komentáře.

LEŽ ,,Staré lidi, kteří nikoho nemají a jsou nemajetní, ukládat do společných hrobů.“

Překroucená informace. Masové hroby jsou překroucenina – kolegyně Eva Danis Horáková řeší, aby Praha zajistila pro osamocené lidi hrobky, nikoliv hroby, právě z důvodu, aby i lidé bez rodiny a finančního zázemí měli zaručené důstojný poslední odpočinek.

Odkaz na Manipulátoři

LEŽ ,,Starším lidem nad 70 let, aby nebylo zdravotnictví tak zatížené dát jen základní zdravotní péči.“

Zdravotní péči chceme pro všechny a ve všech regionech.

LEŽ Předseda Pirátů Ivan Bartoš chce, aby dva lidé žijící ve velkém bytě platili zvláštní daň nebo k sobě ubytovali další dva lidi“

Tady máme další NESMYSL. Ivan Bartoš tyto věty nikdy neřekl. Piráti plně respektují právo na soukromé vlastnictví (zde si můžete přečíst více z Pirátského programu o soukromí) a toto vyjádření považují za protiprávní. Piráti si současně uvědomují nutnost řešit krizi dostupnosti bydlení zejména v Praze a v dalších městech a předložili několik návrhů, které tuto problematiku řeší. Zde si můžete například přečíst komentář Ivana Bartoše k dostupnému bydlení.

Tato falešná zpráva byla vyvrácena také na Manipulátoři, Forum24, FB Proti projevům nenávisti.

Zde jen malá ukázka toho, jak jednoduché je v dnešní době vytvořit takový dezinformační obrázek obsahující lež.

LEŽ Piráty financuje George Soros

To je LEŽ. Česká Pirátská strana vznikla z iniciativy programátora Jiřího Kadeřávka v roce 2009. Už od svých začátků používá transparentní účty, které umožňují vyhledat veškeré detaily o hospodaření. A George Soros Pirátům na účet nepřispěl ani jednou, však mrkněte sami.

LEŽ Piráti očima Erika Besta

Jde o VÝMYSL. Sám Erik Best na svých webových stránkách potvrzuje, že žádný takový text nenapsal. Pouze jej pod něj někdo podepsal. Tento hanlivý a zkreslující text obsahuje hned několik lží, doporučujeme si přečíst hezky zpracovanou analýzu od Manipulátorů.

LEŽ „Piráti vysávají veřejný rozpočet formou vzájemného přidělování zakázek zasloužilým členům a sympatizantům.“

Jde o pomluvu pana nakladatele Jana Čížka.   Jde již o několikáté lživé obvinění.  Proto vznesla radnice Prahy 10 proti panu Čížkovi trestní oznámení. Jde o trestný čin pomluvy.

Tyto pomluvy byly vyvráceny také na Manipulátoři.

LEŽ  ,,Piráti chtějí kvóty a migranty“

Pirátskými poslanci v evropském parlamentu nikdy nebylo navrhováno evakuovat všechny migranty z Libye, zrušit libyjskou pobřežní stráž atd. To jsou zjevné lži, šířené s úmyslem Pirátskou stranu poškodit.

LEŽ ,,Stát by měl přijmout migranty postarat se o ně a dát jim byty.“

Lživý příspěvek facebookové stránky Pirátská pravda začali šířit příznivci SPD v srpnu 2018. Poslankyně Olga Richterová nikdy o startovních bytech pro Afričany nemluvila. Naopak se zabývá tématem sociálního bydlení, které se dotýká statisíců občanů ČR.

Psali o tom taktéž Manipulátoři a to hned několikrát. Napravoumiru.afp.com, Demagog.cz

LEŽ ,,Ivan Bartoš je členem Antifa.“

Ivan Bartoš není a nikdy nebyl členem organizace Antifa. Vlajku, kterou vlastní, koupil v berlínské čtvrti Kreuzberg a považuje ji za historický symbol odporu německé společnosti proti nastupujícímu nacismu ve 30. letech.

Co je Antifa?